Sinun yhteyshenkilösi

Petri Valtala

p. 044 569 0030
petri.valtala@nanooffice.fi

REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste. Laatimispäivämäärä: 11.12.2013

Henkilötietolain mukaisten oikeuksien käyttäminen

Jos haluat käyttää oikeuttasi saada tietoa henkilötietojesi käsittelyyn liittyvistä seikoista, tarkastaa tai korjata rekisterissä olevat henkilötietosi tai kieltää rekisterinpitäjää Nano Office Oy:tä käsittelemästä sinua koskevia tietoja suoramarkkinointia varten, ole hyvä ja ota yhteys rekisteriselosteen kohdassa kaksi mainittuun rekisteriasioiden yhteyshenkilöön.

1. Rekisterinpitäjä

Nano Office Oy
Raumanjuovantie 2
28100 Pori
Puh. (02) 624 4100
Y-tunnus 1007435-3

2. Rekisteriasiat

info@nanooffice.fi
Puh. (02) 624 4100

3. Rekisterin nimi

Nano Office Oy:n asiakasrekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja Nano Office Oy:n oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely Nano Office Oy:n ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella Nano Office Oy:n viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista: nimi, sähköpostiosoite, matkapuhelinnumero, yritys ja asema sekä yrityksen osoitetiedot.

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan Nano Office Oy:n asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä ja Fonecta Profinder B2B -tietokannoista.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa Asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Nano Office Oy:n tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

10. Kielto-oikeus

Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa ja muuta markkinointia varten.